• darkblurbg

Voel jij je ook gefrustreerd omdat je wel weet wat je moet doen maar het lukt je maar niet om in beweging te komen? 
Ik merk dat de professionals die ik spreek niet alleen met zichzelf kunnen worstelen maar dat het ook zichtbare consequenties kan hebben op hun werk, zoals:

  • minder goed functioneren
  • niet opleveren van werk
  • ontevreden klanten
  • kans op promotie missen
  • slecht slapen

Wil je jezelf bevrijden uit deze vicieuze cirkel en nieuwe stappen maken? 

Persoonlijke coaching helpt je om inzicht te krijgen in wat je op dit moment belemmert om in actie te komen. Door te begrijpen welke factoren je gedrag bepalen, word je je bewust waarom het op dit moment niet lukt en ontdek je tegelijk welke acties er voor jou nodig zijn om je doel te bereiken.

Thema’s waar ik anderen mee geholpen heb, zijn o.a.: 

  • uitstelgedrag
  • zelfvertrouwen
  • prestatiestress
  • perfectionisme

Wat houd jou op dit moment bezig?

Maak hier een gratis afspraak

 


 

Ervaringen van klanten

 

M.H, 32 jaar

 Arts

Door de juiste vragen te stellen liet Willemijn mij er zelf achter komen hoe het zit met uitstellen en kreeg ik tips om er zelf mee om te gaan.

"Ik heb de coachgesprekken als zeer prettig en zinvol ervaren. Vanaf het eerste gesprek heerste er een open en vertrouwelijke sfeer. Dit gaf mij de ruimte om mijn situatie goed te vertellen en de tijd om te wennen/leren om over mijn gedachten en emoties te praten. Willemijn was altijd begripvol en nooit oordelend. Door de juiste vragen te stellen liet ze mij er zelf achter komen hoe het zit en kreeg ik tips om daar zelf mee om te gaan".

 

Jeroen, 39 jaar

Manager Inkoop

Ik heb een nieuwe baan die me veel beter past en ik ben af van mijn denken in cirkeltjes.

"Je hebt de juiste balans geboden tussen sturen en meebewegen. Je hebt voor mij perfect aangevoeld waar ik op welk moment het meeste aan had. Soms was dat een concrete (schrijf)opdracht en soms was het juist het meest constructief om meer “free flow” het gesprek in te gaan. Ik heb altijd het idee gehad dat je alle tijd voor me had. Je stond open voor mijn niet altijd even gegronde twijfels en standpunten zonder hierover meteen te oordelen, terwijl je hier wel push back op hebt gegeven. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik je kon vertrouwen waarmee het blootleggen van mijn “mindere” kanten relatief makkelijk aanvoelde".

 

 

Julia, 41 jaar

Zorgmanager

 Door de voor mij lastige dingen te bespreken kreeg ik het inzicht waarmee ik verder kan.

"Mijn ervaring met Willemijn is dat zij op een professionele en tegelijk persoonlijke manier invulling geeft aan de coachgesprekken.  Zij is alert op verbanden die haar opvallen en geeft dit terug zonder dat dit bedreigend voor mij was. Ze creëert veel vertrouwen en hierdoor durfde ik voor mij lastige dingen te bespreken. We zijn voor mij tot de kern gekomen waarmee ik verder kan”.