• darkblurbg
  • Heb jij geen goed functioneringsgesprek gehad maar wil je laten zien dat het in je zit? 
  • Wil je promotie maar weet je niet goed wat je nodig hebt?
  • Loopt de communicatie stroef met collega's?
  • Durf je niet goed te zeggen wat je vindt?
  • Wil je meer senior worden in de uitoefening van je rol en zoek je naar concrete handvatten?

 

Misschien herken je één van deze vragen of heb je een andere ontwikkelvraag?                                                                          Leg hier jouw vraag aan mij voor

Met competentiecoaching ontwikkel je je heel gericht op 1 of een paar competenties die je helpen om als professional succesvol te zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van de competenties klantgerichtheid, communicatie, presenteren, overtuigingskracht of het leren omgaan met weerstand.


In 5 sessies zichtbare stappen maken in je ontwikkeling

Wil jij:

  • Simpele en doeltreffende feedback waarmee je direct verder kunt in eigen praktijk
  • Op een veilige manier, 1 op 1, training en ontwikkeling van jouw vaardigheid
  • Gericht actieplan om je doel te bereiken
  • Zichtbaarheid van de ontwikkeling die je maakt en de resultaten die je boekt 
  • Rust, helderheid

Met mijn zeer ruime ervaring als trainer in het bedrijfsleven help ik je graag bij jouw stap in je ontwikkeling zodat zichtbaar wordt wat jij in huis hebt en jij de gewenste resultaten behaalt. Naast 1 op 1 begeleiding help ik ook bedrijven bij competentieontwikkeling en inzetbaarheid van medewerkers. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Maak hier een gratis afspraak

Ervaringen van klanten

Daan, 40 jaar

Projectleider non profit

Ik heb inzicht in mijn huidige gedrag en nieuwe manieren aangeleerd om het anders te doen. 

“Willemijn is professioneel en to the point. Coaching sessies verzanden nooit in zweverige gesprekken maar leiden tot inzicht in je eigen gedrag en tot nieuwe ideeën over hoe je het kunt doen en waar je naartoe wilt.”

 

Jeroen, 30 jaar

Projectmanager verzekeringen

Ik heb geleerd hoe ik de juiste keuzes moet maken en om ernaar te handelen, ik krijg er energie van.

”Willemijn helpt je op een authentieke manier om vooral zelf antwoord te geven op je coachvragen. Ze beschikt over de juiste kennis uit de praktijk en reikt hulpmiddelen aan die inspiratie geven tot meer. Na elke sessie ging ik weer vol energie op pad!”

 

Mirjam, 41 jaar

Zorgmanager

Ik heb rust en helderheid gekregen en weet wat ik moet doen om resultaten te behalen.

"Ik denk met enige regelmaat terug aan onze bijeenkomsten en wat ik weer naar voren moet halen om het op de rit te krijgen. Hierdoor doe ik nu wat in mijn verantwoordelijkheden ligt en draai ik de groep. Dit geeft hoe dan ook rust. De sessies heb ik als prettig maar ook als confronterend ervaren. Voor mij was de klik die we hadden erg belangrijk. Ik durfde me daardoor kwetsbaar op te stellen en ik mocht zijn wie ik ben".

 

Patrick, 39 jaar

Procesengineer

Simpele, doeltreffende feedback die ik direct kon toepassen in praktijk met écht resultaat.

"Daar waar ik niet had gedacht dat ik iets zou kunnen leren, van welke coach dan ook, ben ik 180 graden veranderd van mening. Vanaf het begin heb ik iedere keer weer uitgekeken naar de volgende sessies met Willemijn. Daar waar ze op simpele, doch doeltreffende wijze je een spiegel voor houdt is verbazingwekkend.  De praktijkvoorbeelden die we hebben besproken bracht ik met de opgedane kennis van Willemijn in de praktijk. Het gevoel dat deze kennis écht resultaat heeft opgeleverd, heeft me doen beseffen dat ook ik kan leren".